Напрям підготовки 24 Сфера обслуговування

Спеціальність 241 «Готельно-ресторанная справа»

Затишний хол. Вишуканий інтер'єр. Тиха музика. Оригінальні страви. Обслуговування - на вищому рівні: професіоналізм, ввічливість, акуратність і люб'язність. Все це створює особливу атмосферу хорошого готелю і ресторану, заради якої і приходять сюди люди ... Але мало хто з відвідувачів здогадується, яка напружена праця ховається за такою пишністю.

Одеса - по праву перспективне місто для готельно-ресторанного бізнесу - галузі з високим рівнем конкуренції. Основним завданням фахівців готельно-ресторанної справи є створення і впровадження інновацій, постійний і ефективний контроль, удосконалення форм і методів обслуговування, вивчення і впровадження передового досвіду, нової техніки і технології.

Готельно-ресторанна справа - це одна з найбільш затребуваних універсальних спеціальностей в курортних зонах, тому на сучасному етапі розвитку стають актуальними питання підготовки фахівців такого профілю.

Система підготовки кадрів для готельно-ресторанного бізнесу в нашому технікумі заснована на змістовній основі знань, умінь, навичок, а також на досвіді самостійної роботи і особистої відповідальності кожного студента.

Випускники спеціальності працюють в установах ресторанно-готельного типу на посадах адміністратора залу, бармена, метрдотеля, офіціанта, завідувача відділу і складом, ресторатора, функціонального фахівця.

Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» відкрита для всіх, хто хоче стати висококваліфікованим організатором, справжнім майстром ресторанного і готельного сервісу.